Referat: Växjö DFF - KIF Örebro DFF
Viktig seger på stopptid mot KIF Örebro
2024-04-20 22:14
Dessi Dupuy gör 1-0 i 96:e matchminuten. Foto: Ronny Johansson

Hemmapremiär och grymt viktig seger mot KIF Örebro med 1-0 (0-0), där vårt mål kommer i 96:e minuten av Dessi Dupuy. Otroligt viktigt mål med jublande publik, glada Växjötjejer och tårögda ledare.

Jenny Danielsson i svarta tröjan
2024-04-20 21:15

Härligt att se Jenny Danielsson i VDFF-tröjan. Hon hoppade in i slutet av matchen mot KIF Örebro och gjorde det riktigt bra. Välkommen!

Referat: Piteå IF DFF - Växjö DFF
Tung förlust mot Piteå i premiären
2024-04-20 21:04

Det blev tung förlust borta mot Piteå i premiären av Damallsvenskan, där matchen slutar med förlust 2-3 efter att vi hade ledningen i paus med 2-1. Våra mål av Larkin (straff) och Dessi. Sammantaget dock en stark insats där vi är nära att få med oss en pinne hem.

Referat: Trelleborgs FF - Växjö DFF
Övertygande genrep mot Trelleborg
2024-04-08 11:10
Larkin Russell har gjort 1-0 mot Trelleborgs FF. Foto: Ronny Johansson.

Det blev ett lyckat genrep i söndagens träningsmatch borta mot Trelleborgs FF. Vi vinner matchen med 2-0 (1-0) efter mål av Larkin Russell och Elin Nilsson.

Referat: Växjö DFF - Lidköpings FK
Vinst mot Lidköpings FK i Svenska cupen
2024-03-26 00:34

Det blev seger 6-1 (4-0) mot Lidköpings FK i Svenska cupen. Matchen spelades på Sportfältet och våra mål gjordes av Dessi (x3), Larkin (x2) och Elin. Samtidigt vann Häcken över Kristianstad med hela 7-2 och kniper därmed semifinalplatsen medan vi slutar tvåa i gruppen.