Referat: Trelleborgs FF - Växjö
Vändning och seger mot Trelleborg
2024-05-06 20:35
Dessi Dupuy sätter 2-1 i 93:e matchminuten. Foto: Ronny Johansson

Såååjaaa, ännu ett galet sent avgörande när vi vinner mot Trelleborgs FF med 2-1 (0-0) borta på Vångavallen. Dessi gör båda våra mål där det sista sitter i 93:e matchminuten, efter att Trelleborg tagit ledningen. Grymt stark vändning tjejer!

Referat: Växjö - Linköping FC
Fantastisk seger mot Linköping
2024-05-01 22:41
Nesrin avgör med 2-1 i 81:a matchminuten. Foto: Ronny Johansson

Efter en mycket stark laginsats vinner vi med 2-1 (1-0) hemma mot Linköping FC. Våra mål av Elin Nilsson och Nesrin Akgün. Blott andra segern mot LFC i tävlingssammanhang - härligt jobbat tjejer!

Referat: Växjö DFF - KIF Örebro DFF
Viktig seger på stopptid mot KIF Örebro
2024-04-20 22:14
Dessi Dupuy gör 1-0 i 96:e matchminuten. Foto: Ronny Johansson

Hemmapremiär och grymt viktig seger mot KIF Örebro med 1-0 (0-0), där vårt mål kommer i 96:e minuten av Dessi Dupuy. Otroligt viktigt mål med jublande publik, glada Växjötjejer och tårögda ledare.

Jenny Danielsson i svarta tröjan
2024-04-20 21:15

Härligt att se Jenny Danielsson i VDFF-tröjan. Hon hoppade in i slutet av matchen mot KIF Örebro och gjorde det riktigt bra. Välkommen!

Referat: Piteå IF DFF - Växjö DFF
Tung förlust mot Piteå i premiären
2024-04-20 21:04

Det blev tung förlust borta mot Piteå i premiären av Damallsvenskan, där matchen slutar med förlust 2-3 efter att vi hade ledningen i paus med 2-1. Våra mål av Larkin (straff) och Dessi. Sammantaget dock en stark insats där vi är nära att få med oss en pinne hem.